Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Gardening and Landscaping in Trondheim, Trøndelag

Gardening and Landscaping

Contact us

Make a call
4773204550

Location

Holtermanns Veg 1, 7030 ,
Trondheim , Trøndelag NORWAY

About Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Trondheim Treservice er din pålitelige partner når det gjelder alt som har med tretjenester å gjøre. Vi har en ekspertise og erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg med alt fra trefelling til beskjæring og vedlikehold av trær.

Vårt team består av erfarne og dyktige trefellere som har spesialisert seg på å håndtere ulike typer trær på en sikker og effektiv måte. Vi har det nødvendige utstyret og verktøyene for å utføre jobben på en profesjonell måte.

Hvis du har et tre som du ønsker å felle, men ikke har tid eller mulighet til å gjøre det selv, kan du stole på oss til å gjøre jobben for deg. Vi sørger for å felle treet på en sikker måte, og tar også hånd om oppryddingen etterpå.

I tillegg til trefelling kan vi også hjelpe deg med å ta vare på trærne dine gjennom beskjæring, pleie og trimming. Vårt erfarne team har kunnskapen og ferdighetene som kreves for å ta vare på alle typer trær, fra frukttrær til store furuer.

Beskjæring er en viktig del av vedlikeholdet av trær, og kan bidra til å forlenge trærnes levetid og holde dem sunne og sterke. Vi kan hjelpe deg med å beskjære trærne dine på en måte som bidrar til å forbedre deres utseende og helse. Dette inkluderer fjerning av døde eller skadede grener, tynning av tett løvverk, og forming av trærne for å skape en mer ønskelig form.

Ved å investere i pleie av trærne dine, kan du også forbedre utsikten og øke mengden av sol som når hagen din eller hjemmet ditt. Vårt team kan foreta en kronereduksjon for å redusere størrelsen på treet og dermed forbedre utsikten og slippe inn mer sollys.

En kronereduksjon er en type beskjæring som brukes for å redusere størrelsen på treet ved å fjerne eller kappe ned deler av kronen. Kronen refererer til den øvre delen av treet som består av greiner og blader.

Formålet med kronereduksjon kan være flere ting. For eksempel kan det være nødvendig å redusere størrelsen på treet for å tilpasse det til omgivelsene og hindre at det vokser seg for stort. Dette kan være spesielt viktig i områder der det er begrenset plass eller der treet kan være til hinder for andre planter eller bygninger.

En annen grunn til å gjøre en kronereduksjon er å redusere risikoen for at treet skal falle over eller skade bygninger eller mennesker i nærheten. Dette kan være nødvendig dersom treet har blitt skadet eller er i dårlig form.

Det er viktig å merke seg at en kronereduksjon bør utføres på en forsiktig og kontrollert måte for å unngå skader på treet. En kirurgisk metode innebærer å fjerne kun de greinene som overstiger ønsket høyde og form, mens en kronebeskjæring innebærer å kappe ned treet til en ønsket høyde. Det er imidlertid ikke å anbefale å gjøre en kronebeskjæring da dette kan være skadelig for treet på lang sikt.

Har du en irriterende trestubbe stående midt i plenen din som du gjerne skulle ha blitt kvitt? Fortvil ikke, for Trondheim Treservice kan hjelpe deg! Vi tilbyr stubbefresingstjenester som raskt og enkelt fjerner trestubbene fra plenen din og etterlater små, praktiske trefliser som kan brukes som mulch eller som brensel.

Vi har erfaring med å fjerne trestubber i alle størrelser og vanskelighetsgrader, og vår moderne og effektive stubbefreser gjør jobben på kort tid. Du trenger ikke å bekymre deg for å grave eller trekke opp stubben selv - la oss gjøre det for deg.

I tillegg til å fjerne trestubber, kan vi også hjelpe deg med å klargjøre en tomt for bygging eller annen bruk. Vi har det nødvendige utstyret og ekspertisen som kreves for å fjerne trær, busker og annen vegetasjon raskt og effektivt.

Ring oss i dag for å få mer informasjon om våre tjenester og for å bestille en stubbefreser eller annen tretjeneste. Vårt erfarne team står alltid klare til å hjelpe deg med alle dine behov når det gjelder trær og vegetasjon.

Når du kontakter oss så er det første vi gjør å avtale en passende tid for en befaring slik at vi kan komme å se på jobben du trenger hjelp med. Denne befaringen er helt gratis for deg.

Etter at dette er gjort vil vi gi deg et skriftlig pristilbud. Hvis du vil at vi skal gjøre jobben, så setter vi igang noen dager etter befaringen.

Det er enkelt, greit og vi har meget rimelige priser.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg!

Trondheim Treservice
Holtermanns Veg 1
7030 Trondheim
Telefon: 73 20 45 50

Reviews

Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert 4773204550
Holtermanns Veg 1, 7030 ,
Trondheim , Trøndelag NORWAY
$
Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Detail information

Company name
Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Category
Gardening and Landscaping
Rating
Not Rated
Tags
tree services,  tree felling,  landscape gardening tree trimming
Is this your business? Manage via YEXT
edit delete

Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Contacts About Details