Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Lawn & Garden Equipment in Eidsvåg, Vestlandet

Lawn & Garden Equipment Gardening and Landscaping

Contact us

Make a call
53005305

Location

Granlien 26B,
Eidsvåg , Vestlandet 5105 NORWAY

About Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Bergen Treservice er en velkjent leverandør av førsteklasses tretjenester i Bergen. De er spesielt kjent for deres ekspertise innen trefelling, og har en dyp forståelse for alle de relevante reglene og retningslinjene som gjelder for dette i Bergen. De er svært pålitelige når det kommer til å utføre sine oppgaver på en måte som ikke overskrider noen av de fastsatte retningslinjene.

Arbeiderne hos Bergen Treservice har over tjue års erfaring med tretjenester, og er dermed utrolig dyktige på alle områder av dette faget. I tillegg til trefelling, tilbyr de en rekke andre tjenester, inkludert stubbefresing, flishugging, trepleie og tomterydding. Dette gjør at kundene deres kan få hjelp med alle slags problemer som involverer trær og trevirke, og det gjør at de kan være sikre på at de vil få den beste mulige hjelpen når de trenger det som mest.

Bergen Treservice er virkelig en bedrift som setter kundene først, og de er alltid opptatt av å gi den beste mulige servicen til alle sine kunder. Med deres lange erfaring og brede kunnskapsgrunnlag innen tretjenester, er det ingen tvil om at de vil fortsette å være en av de mest respekterte og pålitelige bedriftene innen denne bransjen i Bergen.

Det å fjerne en trestubbe, felle et tre eller beskjære et tre kan være en krevende oppgave som krever mye arbeid. Det kan hende at du ikke har tid, ønsker eller kapasitet til å utføre dette selv. Men fortvil ikke - Bergen Treservice kan hjelpe deg med alle dine tretjenestebehov!

Vi forstår at tretjenester kan være en utfordrende oppgave for mange, og derfor er vi her for å gjøre livet enklere for deg. Vi kan spare deg for tid og bekymring ved å gi deg profesjonell hjelp når du trenger det som mest. Enten du trenger hjelp med å felle et tre, fjerne en trestubbe eller beskjære et tre, kan vi hjelpe deg med alt.

Bergen Treservice har et sterkt fokus på å levere tjenester av høy kvalitet til fornuftige utgifter. Vi forstår viktigheten av å levere arbeid av høy kvalitet som samtidig ikke overskrider budsjettet ditt. Derfor kan du stole på at vi vil gi deg den beste mulige servicen til en pris som passer din lommebok.

Med Bergen Treservice kan du være trygg på at du vil få den hjelpen du trenger, når du trenger det. Vi er her for å gjøre livet enklere for deg, og vil alltid strekke oss langt for å sikre at du er fornøyd med resultatene. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine tretjenestebehov!

Når det gjelder kostnader for stubbebehandling, er det flere faktorer som spiller inn og kan påvirke totalkostnadene.

En av de mest åpenbare faktorene som påvirker kostnadene for stubbebehandling er størrelsen på stubben. Det er naturligvis mer arbeid involvert i å fjerne en stor stubbe enn en liten, noe som kan føre til høyere kostnader. Men det er også andre faktorer som kan påvirke kostnadene.

For eksempel kan tilgjengeligheten av trestubben spille en rolle i bestemmelsen av kostnadene. Hvis maskinene våre ikke kan komme til trestubben, må vi utføre mer manuelt arbeid for å fjerne den. Dette kan bety at det tar lengre tid og krever mer arbeidskraft, noe som igjen kan føre til høyere kostnader.

Det er også andre faktorer som kan påvirke kostnadene, som for eksempel plasseringen av stubben og eventuelle hindringer i området som må fjernes før arbeidet kan starte. Men uansett hvilke faktorer som påvirker kostnadene, kan du være sikker på at Bergen Treservice vil gi deg en nøyaktig og konkurransedyktig pris for stubbebehandlingen din.

Vi er opptatt av å levere førsteklasses tretjenester til fornuftige priser, og vi vil alltid gi deg den beste mulige prisen for arbeidet som skal utføres. Med vår erfaring og ekspertise innen stubbebehandling kan du være sikker på at arbeidet vil bli utført effektivt og profesjonelt, til en pris som passer ditt budsjett. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon om våre stubbebehandlings-tjenester og for å få en nøyaktig prisoverslag.

Alderen på trestubben er også en komponent. En eldre trestubbe har normalt begynt å bli ødelagt. Dermed vil den generelt være mykere, noe som gjør den enklere å behandle. Dette vil sannsynligvis redusere utgiftene til foretaket.

Når vi freser en trestubbe, vil også noe jord komme inn i maskinen. En stubbefreser vil bli sløvere raskere hvis jorden er full av steiner. Dette kan føre til økte kostnader.

Stubbens hardhet er også en faktor, med eik og bjørk hardere enn furu. Håndtering av hardere trevirke vil normalt kreve mer anstrengelse og en større kostnad.

Etter at vi har frest vekk trestubben, dekker Bergen Treservice vanligvis hullet med fliser fra roten, etterfulgt av et jordlag. Utgiftene kan være unike i tilfelle du trenger en alternativ fylling eller ekstra behandling.

Utgiftene til å fjerne en trestubbe er vanligvis fra NOK 2 000 til NOK 6 000, betinget av de forhold som er nevnt tidligere.

Det kan også være spesielle forhold som påvirker kostnadene. På denne måten bør kostnadene vist ovenfor tas som veiledende.

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Granlien 26B
5105 Eidsvåg
Telefon: 53005305

Reviews

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert 53005305
Granlien 26B,
Eidsvåg , Vestlandet 5105 NORWAY
$
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Detail information

Company name
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Category
Lawn & Garden Equipment
Rating
Not Rated
Tags
tree care services,  tree expert,  tree felling tree surgeons
Is this your business? Manage via YEXT
edit delete

Nearby

Worldwide  >  Norway  >  Eidsvåg  >  Lawn & Garden Equipment

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Contacts About Details